Over mij

Over mij

Wie ben ik

Welkom bij mijn praktijk. Mijn naam is Mendie Brouwer en ik ben gespecialiseerd in het behandelen van lichamelijke (rug)klachten n.a.v werk en of stress.

Heeft u last van:

  • Gevoelige schouders, brandend gevoel tussen schouderbladen
  • Pijnlijke en verkrampte nekspieren
  • Tintelingen in armen en vingers; RSI klachten
  • Hoofdpijn, spanningen/stress en vermoeidheid
  • Onderrugklachten en bekkenklachten; uitstraling naar benen

Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn doel is om je lichaamsfuncties weer te normaliseren. In onze maatschappij is (werk)stress en druk iets wat iedereen wel een keer ervaart. Ik help u graag van uw klachten af! Lichamelijk goed in balans zijn, is de basis van een goede gezondheid.

Om mijn kennis te verbreden volg ik regelmatig nieuwe cursussen. Deze kennis pas ik direct toe in de praktijk om u nog beter van dienst te zijn.

Mendie Brouwer

Reflex Massage

In mijn praktijk kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Al mijn behandelingen zijn erop gericht om uw lichamelijke klachten weg te nemen of te verminderen.

Ook voor een Ontspannende Massage ben je bij Reflex Massage aan het juiste adres!

Mijn massages zijn effectief en werken doeltreffend! Daarbij is respectvolle aandacht en deskundigheid tijdens een behandeling een vanzelfsprekendheid. Ieder persoon is anders en heeft verschillende klachten. Samen kijken we welke behandelingen het beste bij u past.

Ik nodig u van harte uit in mijn praktijk aan huis. Wilt u liever niet de deur uit, kies dan voor een massage aan huis en ik kom langs met mijn eigen behandeltafel of stoel. Probeer en ervaar het zelf. Volg mij op Facebook. Hier treft u regelmatig nieuws en aanbiedingen.