Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uiterst effectieve methode voor het sterk verminderen van spanningen in de spieren en het onderhuids bindweefsel.

Het doel is een wisselwerking te bewerkstelligen tussen de inwendige organen en de huid, spieren, botten enz. Het zenuwstelsel wordt opnieuw geprikkeld en opnieuw geactiveerd. Waardoor herstel van lichamelijke klachten wordt versneld.

Ook verbeterd het de zuurstoftoevoer, de doorbloeding van de huid, de stofwisseling en de conditie van de huid. Door bindweefselmassage worden zenuwen in een bepaalde zone geprikkeld. De bindweefselmassage kan daarom ook goed toegepast worden bij lichamelijke klachten aan ons lichaam.

De behandeling kan zo nu en dan als onprettig worden ervaren en wordt daarom ook afgestemd op de aard, plaats en ernst van uw lichamelijke klachten. Over het algemeen heb je meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Om mijn kennis te verbreden volg ik regelmatig nieuwe cursussen. Deze kennis pas ik direct toe in de praktijk om u nog beter van dienst te zijn.