Over mij

Over mij

Verschillende massages

Bent u op zoek naar een massage in Nieuwegein? Reflex Massage biedt verschillende massages aan die gericht zijn op lichamelijke klachtenbehandeling. Een massage werkt preventief en kan zelfs klachten doen verwijderen. Indien u een ontspanningsmassage, hoofdmassage, voetreflex massage, sportmassage, stoelmassage, stoelspecialisatie massage, tafelspecialisatie, tennisarm therapie of manuele wervelcorrectie wenst in Nieuwegein dan bent u bij Reflex Massage aan het juiste adres.

Gemasseerd worden is goed voor zowel lichaam als geest en voor het behoud van een goede gezondheid. In onze huidige maatschappij is werkstress iets wat iedereen wel een keer ervaart en daarom is masseren een aanrader. Bij Reflex Massage kijken we welke massage het beste bij u past en wat uw klachten zijn. Ik nodig u van harte uit in mijn praktijk aan huis. Heeft u behoefte aan een rustmoment voor uzelf maar u wilt hiervoor de deur niet uit, kies dan voor een massage aan huis en ik kom langs met mijn eigen behandeltafel of stoel.

Kijk op mijn website voor de verschillende massagebehandelingen en prijzen. Reflex Massage biedt gediplomeerde behandelingen in Nieuwegein en omstreken.

Mendie Brouwer